Primer cap de setmana sense festes il·legals a l’amfiteatre de les Roquetes

La presència de patrulles de la Guàrdia Urbana va evitar noves trobades a l’espai del parc Pla de Fornells

Les nits d’aquest cap de setmana els veïns i veïnes que viuen prop de l’amfiteatre de les Roquetes, aquell espai prop de l’escola Antaviana, han pogut dormir. Després de queixes per sorolls, música molt alta, brutícia i incivisme, representants veïnals del barri es van reunir la setmana passada amb Districte de Nou Barris i van sortir de la trobada amb el compromís del govern noubarrienc d’incrementar la presència de patrulles de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra a la zona per acabar amb les trobades i festes il·legals nocturnes a aquest parc, al mateix temps que es talla l’efecte crida.

D’aquesta manera, la nit de divendres les patrulles policials van fer fora les persones que pretenien iniciar una altra de les feste samb alcohol i música alta. Dissabte a la nit, l’escena es va repetir, de manera que qui tenia intenció d’arribar fins a l’amfiteatre, van haver de renunciar-hi . I el veïnat explica content que han pogut dormir. “Fantàstic els tres dies. No hi ha hagut ‘botellon’, ni destrosses”.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies