L’Audiència Pública estrena retransmissió amb subtítols

La sessió comença a les 18.30h en format semipresencial

La darrera audiència pública abans de la pausa estiuenca estrena una nova mesura per a la inclusió de les persones amb discapacitat auditiva.  A més de la traducció a la llengua de signes que fa anys que es du a terme, a partir d’avui l’audiència i el consell plenari tindran  subtítols.

La sessió està prevista per a les 18.30h a la Sala de Plens de la Seu del Districte en format semipresencial amb inscripció prèvia, amb aforament limitat a 40 persones causa de la covid-19. Les persones que vulguin seguir el desenvolupament de la sessió, així com participar amb l’exposició de preguntes, dubtes o queixes (prèvia inscripció) ho podeu fer a través de  l’enllaç que facilita Districte de Nou Barris:  ja.cat/audiencianoubarris

Si no sou a temps per inscriure-us, però voleu assistir o intervenir al Ple de Nou Barris de dijous, també semipresencial, us heu d’apuntar  fins a 24 h abans de la sessió, També si voleu connectar-vos per videoconferència. Trobareu tota la informació al web de Districte.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies