Darrer Consell Plenari abans de la pausa estiuenca

La sessió té previst aprovar nous nomenclàtors i les bases dels premis ‘Noubarrienc i Noubarrienca de l’any’

Darrera cita plenària fins a l’octubre avui a partir de les 18.30h. En aquest cas la sessió serà semipresencial, amb els veïns i veïnes que s’han inscrit en els darrers dies, i també es podrà seguir a través de la retransmissió directe que en fa l’Ajuntament pel seu canal de Youtube. De la mateixa manera que a l’Audiència Pública de dimarts, l’emissió del Ple estrena subtítols. Una mesura que s’afegeix a la interpretació en llengua de signes, que fa uns anys que es du a terme, en favor de les persones amb discapacitat auditiva.

Pel que fa al contingut de l’ordre del dia del plenari, la part decisòria se centra sobretot en nous nomenclàtors: el parc de l’Aqüeducte per a la nova zona esportiva i lúdica de l’antic camp de futbol de Ciutat Meridiana i la plaça de Lluïsa Alba a l’espai comprés entre la via Favència, carrer de Marín i de Luz Casanova. A més, també s’aprovarà ampliar el nom de la Biblioteca les Roquetes afegint el de Rafa Juncadella. Un homenatge impulsat des del veïnat i entitats de les Roquetes a aquest veí i activista defensor de la cultura.  Un últim punt especificarà les bases d’uns nous premis, els de Noubarrienc i Noubarrienca de l’any, que prenen el relleu als Premis Nou Barris, que estaven més enfocats a entitats.

A la sessió plenària també sorgiran altres temes, des de les activitats d’estiu i les obres que s’inicien aquestes setmanes estiuenques, a aspectes d’actualitat dels darrers temps, com els incendis o qüestions relacionades amb l’incivisme. L’oposició posarà sobre la taula també la situació del casal de gent gran del Turó de la Peira, mobilitat, l’adaptació de parcs infantils o la gestió cívica d’equipaments municipals entre d’altres.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies