Dimecres, febrer 28, 2024
PortaSocietat

Punt de vacunació mòbil de la covid-19 sense cita a Porta

El dispositiu mòbil administrarà la monodosi Janssen entre les 10 i les 20h

Tercer i darrer dia del punt mòbil de vacunació contra la covid-19 a Porta, al carrer de l’Estudiant 14, de 10 a 20h. El dispositiu està pensat per a totes aquelles persones majors de 40 anys que encara no han rebut cap dosi de la vacuna, o persones entre 18 i 40 anys que tenen probabilitats d’ingressar a l’UCI en cas de contagi a causa d’alguna vulnerabilitat, o bé que pertanyen a col·lectius amb difícil accés a la vacuna, ja sigui per barrera idiomàtica o per la bretxa digital. En tots els casos, caldrà que no hagin passat la covid-19 en els últims sis mesos.

Cal portar la targeta sanitària o un document identificatiu, com ara el DNI, el passaport o el NIE. En aquest punt s’administrarà la vacuna de Janssen, que és d’una sola dosi, i no caldrà demanar cita prèvia, simplement personar-se en el punt de vacunació dins de l’horari establert.

La setmana passada el camió de vacunació es va desplaçar durant tres dies també a Ciutat Meridiana, on va registrar un gran èxit, amb llargues però ràpides cues.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies