L’àrea verda de Vilapicina i la Torre Llobeta s’estendrà a tot el barri a l’octubre

Les tasques prèvies de senyalització de les més de 600 noves places es faran al setembre

Després d’una primera fase a la part sud del barri, entre el carrer d’Arnau d’Oms i la Meridiana, l’Ajuntament ha anunciat la intenció d’estendre l’àrea verda d’aparcament -la número 26- a la resta de Vilapicina i la Torre Llobeta. Una mesura que, tot i que també aixeca queixes de part del veïnat, ha estat demanada i vista amb bons ulls per una altra part que vol protegir les places d’aparcament dels seus carrers, front a altres barris fronterers on ja fa temps que s’ha de pagar per aparcar-hi.

El calendari de la nova fase apunta que al proper setembre començaran les obres per senyalitzar, pintar i instal·lar els parquímetres. En paral·lel, s’enviaran les cartes als veïns i veïnes que estrenaran àrea verda perquè facin els tràmits oportuns.

En total l’actuació suposa sumar a l’àrea 26,  644 places més, de manera que es passa de les 1.480 actuals a un total de 2.124. D’àrea blava se sumen 15 places més, fins arribar a 107. De càrrega i descàrrega n’hi hauran 241, el que suposa 122 places més. I es creen 421 places de moto. En el cas de les places reservades a persones amb diversitat funcional, no hi ha previstos canvis, tot i que l’Ajuntament afirma que és possible que en algun cas s’hagin de moure o traslladar prop del lloc original.

L’àrea verda funciona de 8 a 20 h de dilluns a divendres. Fora d’aquest horari, i els dissabtes, diumenges i festius, l’estacionament és gratuït.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies