Enllestida la retirada de l’amiant de l’Escola Prosperitat i l’Institut Galileo Galilei

Aquesta tarda l’equip de govern de Nou Barris informarà el veïnat sobre aquesta intervenció

Els operaris especialitzats ja han retirat l’amiant dels edificis que conformen l’Escola Prosperitat i l’Institut Galileo Galilei, a més de la Ludoteca La Guineu. Després de molts anys de reivindicacions veïnals, finalment s’ha retirat tot el fibrociment de la teulada, els baixants i alguns elements de les façanes, i s’ha retirat tot el material en camions. Aquesta tarda, a les 18h, els veïns i veïnes de la Prosperitat estan citats a una reunió informativa en què es farà balanç de l’actuació. Precisament, quan es va anunciar la retirada de l’amiant, l’AV de la Prosperitat va reclamar que el barri estigués informat en tractar-se d’un tema tan delicat. De fet, l’associació de veïns té una comissió dedicada a l’amiant.

Per assistir presencialment a la reunió a la Sala de Plens de la Seu del Districte -fins esgotar l’aforament permès per les restriccions sanitàries- cal enviar un correu electrònic a comunicacionoubarris@bcn.cat, però també es pot seguir a través d’internet en aquest enllaç: https://meet.jit.si/RetiradaAmiantEscola La sessió està prevista a les 18h.

Aquesta és una de les actuacions que figuren al paquet d’inversions als districtes que el govern municipal va acordar amb ERC. Dels 30 milions d’euros destinats a Nou Barris, 1,3 milions s’han invertit en la retirada de l’amiant d’aquest equipament. Es tracta d’un edifici d’un tamany considerable, ja que té dos cossos i una mida d’uns 80 metres de llarg, on hi estudien mig miler d’alumnes de primària i secundària. Ara es complementarà la substitució del material de fibrociment amb altres actuacions de millora i de manteniment.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies