Bibliocasal per a joves i infants a Les Roquetes i Zona Nord

Es tracta d’una mesura impulsada pel Pla de Barris durant l’agost i fins mitjans setembre

Habitualment els casals d’estiu es concentren al mes de juliol, mentre l’agost queda desert d’activitats. Tanmateix els infants i joves de les Roquetes i la Zona Nord tenen l’opció d’inscriure’s a les activitats que oferiran, durant el mes d’agost i la primera quinzena de setembre, les biblioteques d’aquests barris. Tot un seguit de tallers adreçats a infants i adolescents amb l’objectiu de posar al seu abast una programació lúdica i creativa per aquests dies d’estiu sota el nom de Bibliocasal.

Aquesta oferta ha estat dissenyada per cada biblioteca amb recursos del Pla de Barris de l’Ajuntament de Barcelona i vol promoure el gust per la lectura des d’una vessant lúdica. Els eixos temàtics estan centrats en la lectura, l’escriptura, l’oralitat, les arts i la música, així com la ciència i la tecnologia, i comptaran amb valors com la igualtat de gènere i la interculturalitat.

Les activitats estan dirigides a infants de 6 a 12 anys i es duen a terme en grups reduïts de com a màxim 15 participants en dos torns. Cada grup participarà dos dies a la setmana en torn de matí i o de tarda.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies