Quina va ser l’espurna desencadenant de la vaga de la Harry Walker?

RelligantQuiz, el joc de l’estiu

Aquest any el Relligant Nou Barris ha fet un pas més per donar a conèixer la història, patrimoni i personatges del districte. Us convidem a participar del nostre joc RelligantQuiz, una nova manera de descobrir la memòria local de Nou Barris des del mòbil, tauleta o ordinador.

Durant l’estiu us animem a posar a prova els vostres coneixements sobre el districte a partir del noubarris.net. Cada dia us plantegem una pregunta dels qüestionaris interactius del RelligantQuiz. La resposta, la tindreu l’endemà.

Pregunta: Quina va ser l’espurna desencadenant de la vaga de la Harry Walker?

  • Una retallada de sou agressiva
  • Una baixada de producció que obligava a acomiadar els treballadors
  • Sancions per una aturada parcial de 20 minuts per desintoxicar la nau
  • Una pandèmia

Resposta d’ahir: Militant d’un grup armat que s’oposaven al règim franquista

Recordeu que si voleu seguir jugant trobareu també tots els qüestionaris interactius del RelligantQuiz a la plataforma Kahoot: el Kids, per a nens i nenes de 6 a 13 anys; el Junior, per a nois i noies de 14 a 18 anys i el Senior, per a adults de més de 18.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies