Obres de reurbanització als carrers de Llopis, Pla dels Cirerers, Pardo i Amílcar

L’objectiu de les intervencions és millorar-los afegint-hi més espai per al trànsit de les persones i accessibilitat

A llarg de l’estiu l’Ajuntament ha iniciat diverses intervencions a la via pública amb objectiu de millorar l’estat dels carrers de Nou Barris, afegint-hi més espai per al trànsit de les persones, seguretat i accessibilitat per a cadires de rodes, carros de la compra, carros de nens petits, etc.

Als carrers de Llopis i el Pla dels Cirerers, al barri de les Roquetes, els treballs van començar el 23 d’agost i està previst que acabin al juny de 2022. Es renovarà el paviment i s’hi ampliaran les voreres, les actuacions també inclouen la incorporació de mobiliari urbà i la instal·lació de nou enllumenat. També es farà la plantació d’arbrat amb la corresponent xarxa de reg i se soterraran les línies aèries de serveis existents.

Al carrer de Pardo, a Vilapicina, la setmana passada van començar els treballs al tram situat entre el passeig de Fabra i Puig i el carrer d’Escòcia. Amb la pavimentació s’inclou també la incorporació de mobiliari urbà i la instal·lació de nou enllumenat al carrer. També es farà la plantació d’arbrat amb la corresponent xarxa de reg.

Per últim, també al barri de Vilapicina, al carrer d’Amílcar van començar obres el passat 30 d’agost en el tram situat entre la plaça de Santa Eulàlia i el carrer de Cartellà. L’actuació consisteix en la implantació d’una plataforma única, la incorporació de mobiliari urbà i la instal·lació de nou enllumenat. També es farà la plantació d’arbrat amb la corresponent xarxa de reg.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies