L’Espai Zona Nord reprèn l’activitat després de vacances

L’Oficina d’Atenció al Ciutadà, el Punt d’Assessorament Energètic i l’Oficina d’Habitatge tornen a funcionar amb normalitat

Passades les vacances d’estiu, comencen a funcionar amb normalitat els tres serveis que acull l’Espai Zona Nord: l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), el Punt d’Assessorament Energètic (PAE) i l’Oficina d’Habitatge (OH).

L’Oficina d’Habitatge torna a funcionar en aquest equipament després d’uns mesos de pandèmia i reorganització interna durant els quals el servei només estava accessible de manera presencial a l’oficina de la Seu del Districte.

Ubicat al carrer d’Escolapi Càncer, 5, al barri de Torre Baró, l’Espai Zona Nord és un equipament de proximitat per oferir al veïnat dels barris de la zona nord del districte tres serveis fonamentals per a la informació i els tràmits de la ciutadania.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies