Com aconseguir horaris més eficients, conciliadors i saludables?

L’exposició “Pacte del temps” arriba al Casal de Barri de la Trinitat Nova

El temps és un actiu molt preuat en la nostra societat. I sovint tenim la sensació que no disposem de tots els minuts que necessitaríem. Per conscienciar-nos sobre aquesta temàtica i ajudar-nos a optimitzar el rellotge de cadascú, arriba al Casal de Barri de la Trinitat Nova l’exposició “Pacte del temps”, fins al 15 de setembre.

A més de la mostra també hi haurà dues xerrades-taller:

  • Dijous 9 de setembre, a les 18 h: “Com aconseguir horaris més eficients, conciliadors i saludables?”, a càrrec de Xavier Peralta.
  • Dimecres 15 de setembre, a les 18 h: “Bones pràctiques”, a càrrec d’entitats integrants del Pacte del temps.
    Totes dues activitats són gratuïtes i tenen l’aforament limitat, per la qual cosa és recomanable que us hi inscriviu prèviament, a través de l’adreça de correu electrònic cbtrinitatnova@bcn.cat o dels telèfons 677 408 447 i 677 408 154.

El Pacte del temps de Barcelona és una iniciativa de ciutat a la qual s’hi han adherit fins a 221 entitats, empreses i serveis públics municipals. Un dels seus objectius és aconseguir que aquestes empreses i entitats avancin cap a models d’organització del temps més saludables, igualitaris i eficients, amb un impacte en la qualitat de vida de la ciutadania, i com a part central de la vida socioeconòmica de la ciutat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies