El Banc del Moviment reprèn el servei després de l’estiu

Ofereix atenció telemàtica i presencial sempre amb cita prèvia per la covid-19

Després de les vacances d’estiu, el Banc del Moviment, ha reprès l’atenció telemàtica i presencial amb cita prèvia al setembre. No es fa atenció presencial als dos punts d’atenció sense cita prèvia, a causa de les mesures vigents per a la contenció de la covid-19.  La funció d’aquest servei és proporcionar productes de suport per a la mobilitat i productes de suport tecnològics per a tots tipus de discapacitats, per a persones que ho necessitin en servei de préstec per un període inicial de 6 mesos. El Banc del Moviment funciona gràcies a la solidaritat de particulars i d’entitats que donen productes per a la seva reutilització.​ Podeu contactar amb el servei per donar o demanar un producte de suport:

– Trucant al 610223707
– Enviant un missatge a bancdelmoviment@bcn.cat

El Banc del Moviment és un servei municipal que s’ofereix en col·laboració amb les entitats Banc Solidari de Material OrtopèdicAssociació Catalana de l’Afectat d’Esclerosi Múltiple i Nexe Fundació.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies