La L11 en servei després d’un estiu d’obres

Aquest estiu s’han fet actuacions a l’estació de la Trinitat Nova per separar l’operació entre el metro lleuger  i l’L4

El servei de metro de la línia 11 torna funcionar després d’un període interromput per obres. Aquest estiu un servei alternatiu de bus ha donat servei al recorregut del metro lleguer des de la Trinitat Nova fins a Can Cuiàs. El servei de metro a la L4 entre les estacions de Via Júlia i la Trinitat Nova també es va veure afectat fins a l’1 de setembre.

Les obres han servit per modernitzar l’estació de la Trinitat Nova i separa l’operdació entre la L11 i l’L4 de metro. L’objectiu dels treballs era incrementar les freqüències de l’L4 en hora punta, d’una banda, i permetre la conducció automàtica de l’L11 en tot el traçat, de l’altra.

Fa uns dies, alguns dels usuaris van comentar a les xarxes que la nova andana tancada és massa estreta.

Imatge: Mikel Martínez (@Mikel270201)

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies