Setmana de procés participatiu per definir el futur de la plaça de Verdum

El Pla de Barris convoca tres jornades perquè els veïns i veïnes hi puguin dir la seva sobre la zona

El veïnat del Verdum està cridat a participar en alguna de les tres convocatòries del procés participatiu sobre la plaça que du el nom del barri. Es vol transformar la plaça del Verdum, amb una intervenció tàctica que pugui afavorir un millor funcionament de l’eix vertical des de la plaça fins a la Via Júlia. I per aquest motiu, i dins el paraigües d’accions del Pla de Barris que comparteixen Verdum i les Roquetes, un carretó mòbil recollirà opinions i propostes, i s’ha organitzat una trobada oberta -prèvia inscripció- per debatre sobre les necessitats actuals de la plaça i el seu entorn pel que fa als seus usos per part de diferents col·lectius, així com les problemàtiques que cal resoldre.

Les accions participatives es duran a terme entre demà dimecres i dissabte:

  • Dimecres 15 de setembre, de 10 a 13h: Sessió amb carretó mòbil a la plaça de Verdum
  • Divendres 17 de setembre, de 17 a 20 h: Sessió amb carretó mòbil a la plaça de Francesc Layret
  • Dissabte 18 de setembre, a les 17 h: Trobada oberta a la plaça de Verdum. L’aforament és limitat. Les persones que vulguin participar, han d’apuntar-se prèviament a través del correu electrònic pladebarris@bcn.cat o in situ als carretons mòbils.
    Trobareu tota la informació corresponent al procés participatiu al web www.decidim.barcelona

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies