Darrera jornada flamenca de Desvarío amb Jesús Méndez

El cantaor vindrà acompanyat de Dani Morón i la bailaora Patricia Guerrero

El nou festival de flamenc de Nou Barris, ara amb el nom de Desvarío, arriba a la darrera jornada. I ho fa amb més artistes joves, que aposten per una nova forma de veure el flamenc, a cavall entre la tradició i la ruptura. El cartell de les actuacions d’avui, que començaran a les 21h, el protagonitzen Jesús Méndez, Dani de Morón i Patricia Guerrero. Les entrades es compren a través del web específic.

Jesús Méndez és un cantaor pertanyent a una de les sagues més reconegudes de Jérez. Pot presumir d’unes dots vocals extraordinàries. Els seus gèneres són la bulería i la soleá, i amb elles ha recorregut tot el món, des de Nova York a Pekín, Ambers o Chicago. Se’l reconeix el seu art i la seva maduresa, així com la presència sobre l’escenari.

L’acompanya Dani de Morón, un guitarrista d’altíssim nivell i considerat per molts experts com l’exponent més significatiu entre els guitarristes de la seva generació.

I, finalment, el ball anirà a càrrec de Patricia Guerrero, de Granada, que acaba de fer 30 anys i porta la meitat de la seva vida ballant professionalment. Amb 17 anys ja havia guanyat el premi Desplante del Festival de la Unión. Hi ha molts adjectius per descriure la seva força sobre l’escenari, com ara creativa, lliure, contemporània, valenta, i sobretot una gran capacitat creativa.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies