Escalfant motors per a la Titellada 2021

L’Associació Titellaire de les Roquetes presenta aquesta tarda l’edició d’enguany a la biblioteca del barri

Queda tot just una setmana per tal que els titelles envaeixin aparadors, equipaments i places de les Roquetes. Dimarts 28 engega la Titellada amb ‘Cabaret’, de la Casa-Taller de Marionetas de Pepe Otal, un dels clàssics d’aquest art. Serà el primer dels cinc espectacles d’enguany, a més d’altres activitats i exposicions, com la de fotos de Jesús M. Atienza i Cristina Robledillo sobre Dones i Mans, al centre Ton i Guida.

De tot plegat es parlarà aquesta tarda a les 18h a la presentació del festival 2021. Serà a la biblioteca les Roquetes-Rafa Juncadella, on els membres de l’associació titellaire donaran detalls de tota la programació. A més, hi haurà, com a convidat, Carles Codina, també conegut com a Litus.

Us avancem un detall important de La Titellada d’enguany: la companyia seleccionada per rebre homenatge és La Companyia Teia Moner. Serà divendres 1 d’octubre a les 18h a la plaça Trobada, al mateix temps que la titellaire presenta el seu espectacle ‘Tròpic’.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies