Nou Barris celebra el Dia sense cotxes

El lema de la Setmana de la Mobilitat d’enguany és “Fes salut. Mou-te de manera sostenible”

Avui és el punt culminant de la Setmana de la Mobilitat, que va començar el dia 16 amb el Parking Day, una jornada en què es van canviar per unes hores aparcaments de cotxes per jardins o activitats. Avui toca celebrar el Dia sense cotxes, una celebració europea que pretén conscienciar sobre la mobilitat sostenible. Enguany es recuperen, després del parèntesi per la covid-19, activitats al carrer, que substituiran la circulació de vehicles. Hi ha previstos tallers, exposicions, circuits infantils amb bicicleta, balls en línia, curses, zumba i xerrades, entre altres propostes.

Concretament a Nou Barris, s’hi ha programat les següents activitats:

  •  De 10 a 14h. Omplim de vida els carrers: activitats de conscienciació sobre l’activitat física i el barri
    Al carrer d’Aritjols, entre Argullós i Joaquin Valls, a la Prosperitat. Organitza: Col·legi Sant Lluís
  • De 16.30 a 19.30h. Sortim a les places i carrers. La COMI es mou: jocs gegants per a infants i famílies, tallers estàtics i activitats amb la Biblioteca de Zona Nord. A la plaça dels Eucaliptus-Escolapi Càncer-Plaça Roja. Organitza: Comissió Infància Zona Nord (Casal infantil Vallbona)
  • De 17 a 19h. Xarxes urbanes: pista de trànsit per jugar i conèixer els diferents mitjans de desplaçament. Amb carrils bici, bus, espai per a vianants i altres vies.  Lloc pendent de concretar. Organitza: Castell de Torre Baró
  • De 9.30 a 11.30h. Marxa nòrdica: sortida des del CAP Ciutat Meridiana fins a la Casa de l’Aigua. Organitza: CAP Ciutat Meridiana
  • De 18 a 20h. Mou-te amb duet: Zumba i Bodycombat Al carrer de Felip II, entre Costa i Cuixart i Arnau d’Oms, al costat dels jardins de Can Xiringoi. Organitza: CEM Cotxeres Borbó
  • Escacs al carrer: torneig de partides ràpides, simultànies i partides lliures. També joc d’escacs amb tauler gegant. A la plaça de Sóller i al carrer de Valldemossa, horari a concretar. Organitza L’Ideal Clavé- Escacs Nou Barris

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies