Filtracions i humitats constants causen desperfectes a l’estació de metro de les Roquetes

El veïnat lamenta també la manca de manteniment de passadissos i vestíbuls

Fa 13 anys que es va inaugurar però sembla que fa molt més. Des del principi l’estació de metro de les Roquetes ha tingut problemes de filtracions d’aigua que han anat rovellant plaques i deixant marca a parets i terres. Als usuaris no els estranya veure cubells o basses d’aigua quan plou. “L’estació està feta una pena, sembla de tercera, i hi pot haver relliscades”, es queixa Juanjo Martos, de l’AV Roquetes. Segons TMB, les filtracions s’han reparat però properament hauran de fer noves actuacions per tal d’acabar amb un nou problema, els desguassos.

No és l’únic problema d’aquesta estació, una de les més profundes del metro de Barcelona, ja que l’andana es troba a 56 metres.  Des de l’AV Roquetes també es denuncia la manca de manteniment pel que fa als recobriments de les parets i dels sostres, ja que hi falten plaques i ha quedat a la vista algun tros de mur. No accepten l’explicació que els dona TMB, que justifica l’aspecte de passadissos i vestíbul amb el fet que no poden substituir les peces danyades o desaparegudes perquè ja no es fabriquen. “Si no n’hi ha, que fabriquin altres o ho reparin d’una altra manera”, afirma Amparo Iturriaga, de l’AV Roquetes.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies