Resorgir a força de pinzellades

Sabrina Amaro va deixar enrere un passat de maltractaments i sensellarisme gràcies als seus quadres

És tot un exemple de superació. Sabrina Amaro, una de les dones que col·labora i rep suport de l’entitat Lola no está sola, va tocar fons fa dos anys, quan després de viure maltractaments, es va quedar sense casa. Va recórrer a serveis com els menjadors socials, Lola no estás sola o la Creu Roja, entre d’altres. El confinament per la covid-19 el va passar en un centre de la Creu Roja, on va decidir apuntar-se a diverses activitats per omplir el temps. Una d’aquestes activitats era la pintura. “Al principi era un oci, em va agradar perquè em relaxava, però després em vaig adonar que em servia també per expressar allò del que no podia parlar. No volia explicar el que havia passat, que m’havia quedat sense llar, però a partir dels quadres podia explicar-lo -explica Amaro- Quan pinto foragito del cap els pensaments foscos. Per això pinto amb colors ben vius. Torno a viure”.

Aquest mes ha mostrat els quadres que expliquen la seva història o els seus pensaments al Casal de Barri de la Prosperitat. Dedica alguns quadres a la seva vessant de mare de tres fills, o al seu concepte brillant de la felicitat. També a si mateixa, a l’autoretrat que va esdevenir el primer dels quadres. “Em va servir per començar una nova etapa. Era com veure’m i dir-me que ja estava llesta”. Ara té clar que vol continuar pintant i, de fet, ja està fent quadres sota comanda.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies