Comencen a desaparèixer els horts de Maladeta

L’empresa cosntructora ha iniciat els treballs de neteja mentre s’abandonen alguns dels horts no afectats

Els darrers dies el veïnat de Porta ha vist com una màquina començava a esborrar els horts del carrer de la Maladeta dels terrenys propietat de Núñez y Navarro, que té permís per iniciar-hi l’edificació abans de finals d’any. Una part dels cultius ja ha desaparegut, mentre l’altra acumula les restes de les tanques trencades durant les darreres protestes veïnals contra el projecte constructiu. Fora del recinte tancat hi queden els horts que ocupen dues parcel·les d’altres propietaris i en aquests espais, sembla que el desànim ha començat a guanyar terreny entre els hortelans. Sembla que alguns hortelans han recollit la collita i han abandonat ja la terra. Tan sols queden un terç dels horts que omplien la que es denominava “la rambla de Maladeta” o la “rambla de Porta” ambl’objectiu de ser una barrera “contra l’especulació i la massificació del barri”.

L’AV Porta confia que encara es pot guanyar per al barri les dues parcel·les on encara no hi ha signes d’iniciar cap obra. De moment, Districte de Nou Barris està en espera que l’Ajuntament avaluï la viabilitat d’expropiar els terrenys. Un procés que ja assenyalen com a complex i llarg.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies