Setmana de les emocions a la Biblioteca Zona Nord

L’equipament ha preparat un monogràfic d’activitats relacionades amb l’educació emocional per a infants

Com cada any, la biblioteca Zona Nord ha preparat un monogràfic d’activitats relacionades amb l’educació emocional per a infants. Fins divendrees podeu participar de les diverses activitats en família i adreçades principalment al públic infantil a partir de 4 anys.

Per avui, a les 17.30h, hi ha programat un contacontes a càrrec de la Mon Mas que ens parla de la tristesa i de com la Dolça s’hi enfronta. L’entrada és gratuïta amb inscripció prèvia.  La biblioteca de la Zona Nord disposa, a més, d’un fons d’interès d’Educació emocional per a infants.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies