Nou Barris amplia el servei de canguratge “Concilia”

El projecte s’estenen més enllà de la Zona Nord i arriba també a La Prosperitat, el Turó de la Peira i Can Peguera

El servei de canguratge “Concilia”, que funciona ja a la Zona Nord, s’amplia ara als barris de La Prosperitat, el Turó de la Peira i Can Peguera.  A més, s’hi incorporaran dues persones formades en necessitats educatives especials per atendre els infants que ho necessitin, i quatre persones més amb coneixements específics en educació infantil, que se sumaran a l’equip de professionals que ja treballaven al “Concilia” el curs passat. A partir d’avui, l’Escola Bressol Municipal Muntanya oferirà atenció a infants d’entre 1 i 12 anys. Els altres punts seguiran com fins ara atenent infants de 3 a 12 anys en equipaments també de titularitat pública.

L’Ajuntament va posar en marxa l’any passat el projecte “Concilia” en el marc del pla de xoc social per fer front a la crisi originada per la irrupció de la covid-19, sobretot en zones del Pla de barris i per acompanyar famílies monoparentals i/o en situació de vulnerabilitat per afavorir la conciliació laboral, familiar i personal. Durant aquest curs s’hi invertiran 630.000 euros. Durant tot aquest primer any, des de l’octubre fins a finals de juny, el servei va atendre 611 infants i va fer en total 7.819 canguratges, la meitat dels quals van ser de famílies monoparentals. La previsió és que al llarg d’aquest curs escolar s’atenguin uns 900 infants de la ciutat i es facin uns 11.500 canguratges.

Tots els punts funcionaran en horari de tarda, de dilluns a divendres, així com dissabtes i festius, durant tot el dia, en funció de la demanda que tinguin.

Aquests són els emplaçaments:

  • Zona Nord: Centre Cívic Zona Nord i Escola Bressol Municipal Muntanya
  • La Prosperitat: Escola Mercè Rodoreda
  • El Turó de la Peira i Can Peguera: Escola Calderón de la Barca

 

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies