En marxa la construcció del tanatori entre el Cementiri de Sant Andreu i Can Valent

En paral·lel, Districte i veïnat estan definint el futur ús de la masia, en espera de rehabilitar-se en breu
Les màquines treballen en la construcció de quatre sales de vetlla adosades al mur exterior del Cementiri de Sant Andreu. El tanatori està impulsat per l’empresa funerària Áltima i té previst inaugurar les noves instal·lacions l’any vinent. Ompliran un espai que fins ara era zona verda i limita amb la masia de Can Valent, tot i que no era la idea original d’Áltima. En un principi l’emrpesa havia adquirit l’antic camp de futbol de la Damm, al carrer del Pintor Alsamora. Tanmateix, va arribar a un acord de permuta amb l’Ajuntament de manera que aquest es feia amb la pastilla de la Damm amb la idea de definir-ne usos i construccions amb els veïns i veïnes; i la funerària construïa les sales de vetlla a la zona verda exterior del cementiri.
L’aprovacio del projecte al plenari de Nou Barris va servir per protegir també Can Valent. El casalot està en espera de rehabilitació. De fet, Districte espera licitar les obres durant aquest mes d’octubre. I per aquesta raó, espera també arribar en els propers mesos a un acord sobre els usos futurs de la masia un cop recuperi l’estabilitat. Segons anunciava el enunciat de la mesura aprovada al plenari, seran un susos de caire administratiu o d’interés per al veïnat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies