Una nova eina per guiar les entitats en el procediment de les subvencions

Es tracta d’un dispositiu de treball didàctic accessible per acompanyar els col·lectius en el període de les justificacions

S’anomena “Subvencions a punt!” i és un el nou dispositiu de treball per a totes les entitats del districte. Neix dins el projecte Nou Barris Digital amb l’objectiu d’ampliar el suport i l’acompanyament en el proceciment per fer les justificacions.

El projecte, a més, presenta la peculiaritat de dur-se a terme amb l’acompanyament de na Cèlia i la seva àvia (a la imatge), dos personatges de còmic que ajudaran les entitats a moure’s de manera amena, didàctica i entretinguda pel procediment.

En primer lloc hi haurà una sessió informativa específica, durant el mes d’octubre, que es repetirà a set equipaments diferents del districte. Durant aquesta sessió es farà una revisió del procediment de subvencions incidint en la fase justificativa. Podeu consultar a continuació el calendari de subvencions de l’àvia i la Cèlia.

En segon lloc, s’oferiran tallers pràctics durant el novembre, en què es treballaran conjuntament les justificacions. I finalment, es farà la revisió prèvia de la justificació dels projectes del 2021. El servei estarà disponible del 31 de gener al 18 de febrer de 2022. L’Ajuntament informarà d’aquest procés més endavant.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies