L’Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris rebrà el IV Premi Rafael Juncadella

Òmnium Nou Barris vol reconèixer així la tasca que fa l’entitat pel patrimoni del districte

L’Arxiu Històric Roquetes-Nou Barris és el guanyador d’enguany dels Premis Rafael Juncadella, que arriben ja a la quarta edició. Segons els promotors dels reconeixements, Òmnium Nou Barris, han triat aquesta entitat “pel seu compromís i per representar amb escreix els valors de l’enyorat Rafael Juncadella”. L’anunci també posava en valor la tasca de crear un fosn patrimonial de la història noubarrienca a partir de la participació i contribució dels veïns i veïnes i dels seus records, que es conserven arxivats, catalogats i consultables a la seu de l’arxiu, a l’Espai via Favència. L’arxiu, per la seva banda, ha rebut l’anunci amb agraïment cap als organitzadors i totes les persones que hi col·laboren, tot defensant la cultura als barris.

Els guardons va ser creats per Òmniun Nou Barris l’any 2018, amb la intenció de “reconèixer, projectar i agrair la feina que entitats, associacions i persones compromeses amb el districte fan a favor de la cohesió social”. Van agafar el nom de Rafael Juncadella com a exemple d’activisme cultural i social i, de fet, ell mateix va rebre la primera edició dels premis.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies