Engeguen les obres per dotar Canyelles de dos nous ascensors i més accessibilitat

Més de 13.000 m2 d’interiors entre blocs s’actualitzaran amb connexions adaptades i zones enjardinades

Comença un any d’obres per transformar els espais entre blocs de pisos compresos entre els carrers d’Ignasi Agustí, Miguel Hernández i ronda de la Guineueta Vella. En total, més de 13.000m2 que ara es comuniquen amb escales, rampes no sempre homologades i molt formigó. L’Ajuntament enceta l’actualització d’aquesta zona amb la mateixa filosofia que ha redissenyat les altres fases de reurbanització al barri: creació de zones enjardinades, nous itineraris adaptats, sovint en diagonal per superar el desnivell, i la instal·lació d’elevadors. En aquesta fase s’instal·laran dos ascensors, entre el carrer de Miguel Hernández i el d’Ignasi Agustí. Allà afavoriran l’accés del veïnat als seus habitatges però també a dos equipaments educatius: l’EBM Nens i Nenes i l’Escola d’Art i Superior de Disseny Deià.

A més, també es reurbanitzaran placetes i zones enjardinades que actualment estan degradades o que fa anys que esperen una renovació, com la plaça de terra que va ser en un altre temps el pati de l’antiga escola bressol del barri i que avui dia és un punt de brutícia i un fangar els dies de pluja. Els veïns fa anys que reclamaven aquesta reurbanització.

S’invertiran a aquest sector, el més proper a les Roquetes, uns 5,5 milions d’euros, que volen, a més de millorar la mobilitat d’un veïnat que comença a fer-se gran, canviar el paisatge de parets i murs de formigó per més zones verdes, baranes metàliques i transparents, que donin més visibilitat als espais.

L’AV Canyelles fa anys que demanava la transformació dels espais interiors del barri, ja que després d’un parell de fases es van aturar arran de la crisi. Un cop acabat el sector que ara enceta les obres, quedaran pendents d’actualitzar pràcticament tots els interiors entre Antonio Machado i la via Favència.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies