Primer plenari de Nou Barris en format semipresencial

La sessió, amb reserva prèvia, comença a les 19h i es podrà seguir per internet en directe

Després d’una llarga temporada de plenaris i audiències en línia a causa de la covid-19, avui Nou Barris reprèn el Ple amb públic a la sala a les 19h. Serà un aforament limitat, que s’ha hagut d’inscriure prèviament, però que ja marca un avenç cap a la normalitat. En tot cas, tothom qui vulgui seguir el desenvolupament de la sessió i no hagi obtingut plaça, pot seguir-lo a través de la senyal de vídeo en directe que ofereix l’Ajuntament a través del seu canal de Youtube.

Districte de Nou Barris també ofereix l’ordre del dia de la sessió, en què destaca la mesura de govern “Salut i Cures a Nou Barris” i l’habitual informe del regidor. També la proposta de canvi de denominació de plaça de l’Aqüeducte -situada entre Vallcivera i Rasos de Peguera, a Ciutat Meridiana- pel nom de plaça dels Colors. El canvi és una conseqüència de la tria del nom del nou parc de l’Aqüeducte, un recinte que està ben a prop de la plaça que actualment també es diu l’Aqüeducte. Es pretén evitar possibles confusions.

També les diverses proposicions, precs i preguntes de l’oposició, que posaran a debat temes com ara l’enllumenat dels carrers, la necessitat de reurbanitzar el carrer de l’Artesania, problemes de neteja i convivència; o els talls de la Meridiana, entre d’altres.

Com ja s’ha fet habitual des de fa temps, la sessió tindrà servei d’interpretació amb llengua de signes i servei de subtitulació amb pantalla per a persones amb discapacitat auditiva.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies