El Mercat de la Mercè treu pit contra el càncer de mama

Les parades es vesteixen de rosa solidari i conviden a contribuir a la campanya

Dimarts vinent és el Dia Internacional del Càncer de mama, però avui el Mercat de la Mercè avança els actes amb una jornada en què els paradistes es vestiran de rosa i es guarnirà la instal·lació amb llaços roses com a gest solidari.

La clientela trobarà al mercat, a més, entre les 10 i les 14h una parada de voluntaris de l’AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer) on es vendran productes solidaris per col·laborar en la investigació del càncer. En aquest sentit, es fa una crida a adquirir una de les gorres de la campanya, fer-se una fotografia i publicar-la a les xarxes socials amb l’etiqueta @mercatmerce @ContraCancerBCN #treupit

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies