Tornen les Sopes del Món Mundial en un nou escenari i amb un mercat de pagès

El festival té lloc avui a la plaça Major de Nou Barris sense reserva prèvia

L’any passat no va poder ser a causa de les restriccions, però avui la Xarxa d’Intercanvi de Coneixements i 9 Barris Acull recuperen el Festival de Sopes del Món Mundial amb algunes novetats, altres mesures per adaptar-se a la situació actual i acompanyat com sempre de circ i música de blues.

Comencem amb les dues grans novetats. Un és l’escenari. El festival es mou des de la via Júlia fins a la Seu del Districte, on serà més fàcil poder controlar l’aforament. Aquest canvi ha fet que algunes de les persones que sovint hi participaven auest any no ho facin. Trobarem doncs, menys sopes, però la mateixa il·lusió. També és nova la visita guiada que es farà a les cuines, per comprovar com bullen les olles entre fums i aromes.

A més, també s’estrena un mercat de pagès, que s’instal·larà ben a prop, a la plaça de Joaquim Serra (la zona d’oliveres situada al costat de la Seu del Districte). De fet, aquest mercat de pagès proveirà d’alguns dels ingredients als cuiner i cuineres per elaborar les sopes.

Pel que fa a l’adaptació a la situació sanitària actual, hi haurà control d’aforament. No caldrà fer reserva prèvia, sinó cua per entrar dins el pati de la Seu del Districte, que és on se serviran els brous. A l’accés, cada persona rebrà dos tiquets per poder tastar dues sopes. Un cop a dins, les podrà triar però haurà de sortir a la plaça per consumir-les amb els sons del concert de blues, ja que a dins la mascareta és obligatòria.  L’organització ha previst que es pugui tornar a entrar a per sopes mentre hi hagi existències.

El programa és el següent:

• 10 a 15 h. Mercat de pagès i mostra de cooperatives i equipaments ambientals. Plaça de Joaquim Serra

• 10.30  a 11.45h. Tallers de circ a càrrec de l’Ateneu Popular Nou Barris. Plaça Major de Nou Barris
• 10.30 a 12.30h. Visites guiades a les cuines. Pati de la Seu del Districte de Nou Barris
• 12 a 12.50h. Espectacle “Absurd” a càrrec de la companyia Circ Vermut. Plaça Major de Nou Barris
• 13 a 14.30h. Tallers de circ a càrrec de l’Ateneu Popular Nou Barris. Plaça Major de Nou Barris
• 13 a 15h. Distribució de les sopes al Pati de la Seu del districte de Nou Barris
• 13 a 15h Concert de Blues. Plaça Major de Nou Barris

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies