Sandor Martín continua fent història

El boxejador noubarrienc guanya a Mikey Garcia, quatre vegades campió del món, als Estats Units

Sandor Martín sembla no tenir límits. Després de guanyar dos cops seguits el cinturó de campió d’Europa, ara el boxejador noubarrienc celebra un altre triomf internacional. Ha guanyat al quatre vegades campió del món Mikey Garcia, en un combat disputat aquest cap de setmana a Califòrnia, Estats Units. Va ser per un resultat ben ajustat, 97 a 93 punts, després que els jutges haguessin de desampatar una lluita que estava empatada a 95 punts. Sandor ha acabat guanyant als punts, després que un dels jutges veiés un empat a 95, però els altres dos consideressin que el combat havia acabat amb un 97-93 favorable a Sandor Martín.

Tot plegat ho ha assolit Martín des del seu gimnàs, el KO Verdunm, situat des de fa un temps als baixos del camp de futbol de la Muntanyesa. Des d’allà, entrena i prepara noves promeses de la boxa. A més, també exerceix una bona tasca social, introduint en el món de la boxa i inculcant valors als joves i infants dels barris sobretot de la Prosperitat i Verdum.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies