Vilapicina i la Torre Llobeta es prepara per estrenar ampliació de l’àrea verda

A partir del proper 2 de novembre el barri serà sencerament de pagament  

Queden menys de dues setmanes perquè entri en funcionament l’àrea verda número 26, la de Vilapicina i la Torre Llobeta. Fa un any que el barri disposa de places d’aparcaments per a residents, a la zona compresa entre els carrers d’Arnau d’Oms i la Meridiana. Ara s’està pintant i col·locant la senyalització a la resta de carrers del barri, com es pot veure a la fotografia del carrer de Serrano. En total l’Ajuntament comptabilitza en 649 les noves places d’aparcament regulat al carrer que s’estrenaran el proper dimarts 2 de novembre.

Aquesta segona fase d’implantació de l’àrea verda a Vilapicina i la Torre Llobeta arriba després de la bona valoració que s’ha fet de la primera. L’AV Torre Llobeta, tot i que va ser excèptica i reticent en un inici, ha acabat apostant per aquesta fórmula per protegir les places d’aparcament dels carrers del barri envers als veïns i veïnes d’altres zones.I és que els vehicles de les persones no residents a la zona 26 hauran de pagar la tarifa d’àrea verda que correspongui a l’etiqueta mediambiental del vehicle i només podran romandre un màxim de dues hores, mentre s’estigui dins l’horari regulat.

Pel que fa als residents, en cas de tenir empadronat un vehicle, no caldrà que facin cap gestió. Durant la segona quinzena d’octubre rebran als seus domicilis una carta informativa sobre la seva zona de resident i un fulletó informatiu.

Com ja va passar a la fase anterior, és possible que l’àrea verda arrenqui sense que hi hagi parquímetres propers. En aquest cas, l’Ajuntament recomana descarregar al mòbil l’aplicació gratuïta “ONaparcar residents” per obtenir tiquets digitals des d’un dia -a un preu de 0,20 cèntims-  a, com a màxim, fins a final d’any. En ser un tiquet digital, no és necessari col·locar el tiquet de paper al vehicle.

Vilapicina i la Torre Llobeta és le primer dels 13 barris de Nou Barris en tenir tot l’aparcament en carrer regulat. Districte de Nou Barris, però, ja va anunciar la intenció d’estendre la senyalització verda a gairebé tots els barris durant els propers dos anys. Tan sols Ciutat Meridiana, Torre Baró i Vallbona quedaran fora de la regulació, en principi.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies