Torre Baró estrena la nova pista poliesportiva del Campillo de la Virgen

La finalització de les obres ve acompanyada d’un equip de dinamització de l’espai

Torre Baró ha recuperat un espai i punt de trobada important, el Campillo de la Virgen. I l’ha recuperat amb una gran pista poliesportiva semicoberta per una gran pèrgola que facilitarà també l’organització d’esdeveniments comunitaris, com ara la festa major.  Ja s’han començat a crear alguns equips que entrenen i juguen a la pista amb regularitat. Un parell d’educadors socials s’encarreguen de dinamitzar la pista, juntament amb un altre espai nou, el parc de l’Aqüeducte de Ciutat Meridiana. A més, famílies i grups d’amics també s’hi apropen per fer unes cistelles o uns xuts.

Complementen la pista semicoberta una zona de picnic i elements d’enllumenat i mobiliari urbà, que han acabat de transformar la zona inferior del Campillo de la Virgen. A la part superior es conserven les pistes de petanca i el parc infantil que es es van construir en la primera remodelació de l’espai. Aleshores, al lloc on ara hi ha la gran canxa de bàsquet i futbol sala hi havia tan sols una canasta i una gran esplanada.

No ha estat fàcil arribar fins aquí, però. L’Ajuntament va iniciar les obres de la pista poliesportiva fa més de dos anys, però poc després els treballs es van aturar per problemes amb l’empresa adjudicatària del projecte. Finalment es va treure a concurs la part de l’obra pendent a principis de 2020. I aquest contratemps i l’esclat de la pandèmia, han retardat la finalització del projecte.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies