Veïns de la part alta de Torre Baró paralitzen unes obres per reclamar més aparcament

Districte de Nou Barris atura els treballs del carrer del Castell d’Argençola per arribar a una entesa amb els veïns

Fa uns dies un grup de veïns de la part alta de Torre Baró van obligar a aturar les obres que s’estaven duent a terme al carrer del Castell d’Argençola perquè no estan d’acord amb la reducció de places d’aparcament que suposen. Els treballs estan encarats a garantir el pas de vehicles de bombers i serveis d’urgències i, per tant, limiten l’aparcament a la banda dreta del carrer, on, a més, s’ha estabilitzat un talús i s’estava a punt d’urbanitzar una zona per aparcar-hi en línia. Aquest darrer és precisament el punt polèmic per als veïns, que defensen poder estacionar en bateria, ja que d’aquesta forma hi caben molts més cotxes. “En línia quedarien ara set cotxes, en canvi en bateria hi cabrien una vintena. Ara al carrer hi estan aparcant una trentena”, explica José Antonio Martínez Vicario, de l’AV Torre Baró, qui , a més, afegeix que és molt important poder aparcar en aquest carrer, ja que l’alternativa els suposa pujar o baixar un fort pendent a uns veïns majoritàriament grans.

Davant aquesta postura, representants de Districte de Nou Barris es van reunir amb els veïns dijous passat i van arribar al compromís de trobar-se de nou al carrer del Castell d’Argençola per trobar, junt amb Guàrdia Urbana, els espais on s’hi podrien encabir els cotxes. I és que la proposta que fa el veïnat, l’estacionament en bateria, entra en col·lisió amb la normativa del Parc de Collserola, ja que per fer-ho possible caldria restar un metre i mig aproximadament al talús que separa el carrer del Castell d’Argençola amb el carrer de Lliçà. Per això, es buscaran alternatives que permetin reendreçar l’aparcament del carrer per garantir el pas dels serveis, i deixi satisfet el veïnat.

Per la seva banda, l’AV Torre Baró ha aprofitat l’incident per anar un pas més enllà i reclamar un pla integral per al barri. Un pla que tingui en compte totes les actuacions que s’han de fer i que vagi en la línia de millorar els serveis i el paviment alguns dels carrers. “Quan van fer les obres de soterrament de les línies elèctriques, Endesa va deixar alguns carrers plens de pedaços, que fa que quan plou, rellisqui- afirma Martínez Vicario- També hi ha hagut desperfectes a les escales de Sant Feliu de Codines i s’ha arreglat amb una mica de ciment”. I també, creuen que el pla integral hauria de facilitar una línia d’ajuts per rehabilitar els habitatges. “Ara no ens podem acollir a les subvencions perquè som un barri de cases, no hi ha blocs, i les convocatòries no ho tenen en compte”, assegura.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies