Connectem Barcelona, un projecte d’inclusió digital a la Trinitat Nova

Una prova pilot facilita l’accés a internet de qualitat a 400 llars vulnerables del barri

El projecte Connectem Barcelona, d’inclusió digital als barris, s’ha estrenat aquesta setmana a la Trinitat Nova, al districte de Nou Barris, amb una prova pilot que facilitarà l’accés a internet de qualitat a 400 llars vulnerables, a través de la cessió d’ordinadors portàtils, encaminadors i targetes SIM i un desplegament de recursos formatius per reduir la bretxa digital.

El Casal de Barri Trinitat Nova ha fet vuit sessions per entregar els ordinadors portàtils i la resta de material a les famílies que participen en el programa i per avaluar les competències digitals dels beneficiaris.

La prova pilot iniciada a la Trinitat Nova servirà per avaluar la reducció de la bretxa digital en una dimensió triple: d’accés, de dispositius i d’habilitats o coneixements necessaris per a l’aprofitament tecnològic.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies