Dissabte, abril 13, 2024
Ciutat MeridianaSocietat

Rescaten tres persones atrapades en un ascensor exterior a Ciutat Meridiana

Els bombers van haver d’actuar adaptant-se a particularitats tècniques d’aquests elevadors

Ahir al matí els Bombers de Barcelona van haver de rescatar tres persones que habien quedat atrapades en un ascensor exterior al carrer de les Agudes, al barri de Ciutat Meridiana.  Els bombers es van haver d’adaptar a les particularitats tècniques d’aquests elevadors. A l’operació de rescat van intervenir quatre dotacions del cos, un tanc, un furgó de salvament i una ambulància. Els bombers es van haver de despenjar amb anrés, mosquetons, casc i cordes per dins de l’estructura. 

Foto: @BCN_Bombers

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies