Ampliació de l’àrea verda a Torre Llobeta i la Vilapicina

A partir d’avui s’activen 649 places noves d’aparcament regulat al barri que prioritzen l’estacionament dels residents

A partir d’avui entren en funcionament 649 places noves d’estacionament d’àrea verda en els límits del passeig de Maragall, carrer de Petrarca, carrer de Cartellà, plaça de Castelao, passeig de Fabra i Puig, carrer d’Arnau d’Oms, carrer de Ramón Albó i carrer de Prat d’en Roquer. Les places formaran part de l’actual Zona 26 i donen prioritat als veïns a l’hora d’aparcar al barri. Una mesura que, tot i que també aixeca queixes de part del veïnat, ha estat demanada i vista amb bons ulls per una altra part que vol protegir les places d’aparcament dels seus carrers, front a altres barris fronterers on ja fa temps que s’ha de pagar per aparcar-hi.

Tots les persones empadronades dins aquesta ampliació que siguin titulars d’un vehicle enregistrat al seu domicili poden estacionar a les places verdes de la Zona 26 amb la tarifa de Resident que correspongui a l’etiqueta mediambiental del seu vehicle, sense fer cap gestió.

Per obtenir els tiquets d’estacionament a la calçada com a resident, es recomana que els usuaris utilitzin l’aplicació mòbil gratuïta ONaparcar residents. Amb aquesta aplicació es poden obtenir tiquets des d’un dia i, com a màxim, fins a final d’any.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies