Tornen les queixes dels usuaris a l’estació de metro de les Roquetes

Els usuaris denuncien que amb les pluges hi ha hagut petits despreniments al sostre per les filtracions d’aigua

Coincidint amb les pluges dels darrers dies, les filtracions d’aigua han tornar a sorgir a l’estació de metro de les Roquetes de la L3. TMB va informar al setembre que les filtracions d’aigua s’havien reparat però va avançar que s’hauran de fer noves actuacions per tal d’acabar amb un nou problema, els desguassos. Usuaris i veïns han tornat a mostrar el seu malestar a les xarxes socials, amb la publicació d’imatges en les quals es veu una part de l’estació acordonada i petits despreniments.

Els usuaris afirmen que pràcticament des que es va inaugurar l’estació de metro de les Roquetes ha tingut problemes de filtracions d’aigua que han anat rovellant plaques i deixant marca a parets i terres. No és l’únic problema d’aquesta estació, una de les més profundes del metro de Barcelona, ja que l’andana es troba a 56 metres. L’AV de Les Roquetes fa anys denuncia la manca de manteniment pel que fa als recobriments de les parets i dels sostres de l’estació. Afirmen que hi falten plaques al sotre i ja ha quedat a la vista algun tros de mur. TMB justifica l’aspecte de passadissos i vestíbul amb el fet que no poden substituir les peces danyades o desaparegudes perquè ja no es fabriquen. Un argument que no accepten els veïns i usuaris.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies