Un procés participatiu per decidir el futur del solar de la DAMM i el del carrer del Pintor Alzamora

La idea de l’Ajuntament generar i recollir idees dsobre les oportunitats de tots dos terrenys ubicats al barri de Porta

L’Ajuntament ha obert un procés participatiu per decidir el futur de dos solars del barri de Porta. D’una banda, el del carrer del Pintor Alzamora, i de l’altre, el de l’antic camp de futbol de la DAMM. L’objectiu és promoure el debat ciutadà per tal de generar i recollir idees sobre possibles usos i noves oportunitats de tots dos terrenys: accessibilitat, usos lúdics, espais i dinàmiques intergeneracionals, elements a ubicar a l’espai públic, etc, i que puguin ser valorades tècnicament a fi de ser incorporades al projecte d’urbanització.

La qualificació urbanística del solar de Pintor Alzamora, aprovada definitivament el 30 de juliol de 1998, és de nova zona verda. De la seva banda, el de l’antic camp de la DAMM està qualificat d’equipament esportiu. En aquest darrer cas, l’Ajuntament va acordar una permuta amb la funerària Altima, a qui va pagar poc més d’un milió d’euros i li va cedir un espai al costat del cementiri de Sant Andreu perquè hi faci un tanatori amb quatre sales de vetlla. A canvi, l’Ajuntament es va quedar amb els terrenys de l’antic camp de futbol i va guanyar, doncs, 6.000 m2 de solar.

Aquestes són les fases del procés:

-Fase d’informació. Fins al 4 de novembre.
-Fase de debat. Del 4 al 22 de novembre
-Fase de validació tècnica i concreció. Del 22 de novembre al 25 de gener
-Fase de retorn i de seguiment. A partir del 25 de gener

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies