Un altar mexicà al cementiri de Sant Andreu

 Es va instal·lar en record a les víctimes per la covid-19 

El cementiri de Sant Andreu va instal·lar dimarts un altar mexicà en record a totes les persones que han mort per la pandènia. La iniciativa es va fer en col·laboració del Consolat de Mèxic, l’Ajuntament de Barcelona, Red Global MX Nodo Michoacán, l’Assemblea d’aturades de Nou Barris i els usuaris de l’hort de CanValent. L’altar mexicà es va ubicar el dia 2 de novembre just darrer el campanar del recinte i es va poder visitar també ahir.

 

L’altar mexicà és un element fonamental en la celebració del Dia de Morts a Mèxic, cada 2 de novembre. Es té la creença que l’esperit dels seus difunts torna del món dels morts per a conviure amb la família aquest dia i, així, consolar-los i confortar-los per la pèrdua.

Fotografia: @CementirisBCN

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies