Una jornada per valorar les accions fetes al Rec Comtal

Aquest estiu s’han impulsat propostes familiars i activitats orientades a persones grans per dinamitzar l’espai

Avui les veïnes i veïns valoraran l’impacte de les accions que s’han dut a terme fins ara per dignificar el tram del Rec Comtal entre Vallbona i Can Sant Joan. A partir de les 17 h, es durà a terme una jornada lúdica en què, entre altres activitats, es debatrà sobre l’espai i el seu futur.  Tot seguit us detallem la programació de la jornada:

  • 17 h Conta-contes itinerant amb inici a la part del Rec Comtal del barri de Can Sant Joan (Montcada i Reixac)
  • 17 a 19 h Espai de joc familiar a la Plaça Primer de Maig de Vallbona
  • 18 a 19 h Taula rodona participativa veïnal
  • Hi haurà cafè, te i pastes per a tothom, amb la col·laboració de la Casa Amaziga

El projecte “Rec es mou” de la taula comunitària del Rec Comtal té com a objectiu dinamitzar, visibilitzar i dignificar l’espai. Des de 2017 veïnat i administracions duen a terme activitats per generar usos saludables de l’espai. Ha estat, però, a partir d’aquest estiu que s’han impulsat propostes familiars lúdiques destinades a infants i joves i també activitats orientades a persones més grans, que han aportat valor històric a l’espai a través de records, documents i vivències pròpies. A més, el Districte de Nou Barris treballa en la incorporació de més vegetació en els punts on l’accessibilitat al Rec Comtal és més senzilla. També s’hi han instal·lat barreres de protecció en un altre punt de l‘espai per evitar que es pugui saltar.

 

 

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies