Torna la fira vegana a Nou Barris

L’Ateneu Popular 9Barris acull una jornada per conéixer productes sense patiment animal i de proximitat

Un an y més torna la fira vegana a Nou Barris. De 12 a 18h hi trobareu una gran oferta de productes sense patiment animal i de proximitat. El desembre de 2012 un petit grup de persones veganes que es dedicaven a la cuina van decidir engegar la primera fira vegana al desembre de 2012.  La trobada arriba enguany a la 9ena edició, a l’Ateneu Popular 9 Barris. La fira permet que els visistant coneguin les diferents propostes culinàries que hi ha per a persones veganes. Una trobada d’artesans, amb propostes de menjar i cosmètica per a persones veganes, on també es poden conéixer diversos refugis per als animals i molts altres projectes. La jornada diverses activitats gratuïtes.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies