L’Escola Bressol Municipal Ralet s’incorpora a la xarxa de patis oberts de Nou Barris

Hi podran accedir nens i nenes fins als sis anys, acompanyats de les seves famílies

L’Escola Bressol Municipal Ralet s’incorpora a la xarxa de patis escolars de Nou Barris, oberts a infants i famílies fins al juny. Se suma així, doncs, a les escoles Àgora, El Turó, Calderón i Mercè Rodoreda, a l’institut Barcelona Congrés, i als instituts escola Antaviana i Trinitat Nova.

Situada al carrer Joaquim Valls, 10, l’escola bressol obrirà, els dissabtes de 10 a 13 h a infants de fins a sis anys acompanyats de llurs famílies o d’una persona adulta de referència.

A més de Nou Barris, Gràcia, Ciutat Vella i Horta-Guinardó han incorporat una escola bressol en l’oferta de patis oberts. En total, doncs, Barcelona disposa de 57 patis distribuïts en escoles, instituts públics i escoles bressol als deu districtes de la ciutat, i amb horaris de matí i tarda. A mesura que avanci el curs, es preveu incorporar fins a un total de 10 patis escolars més.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies