Arrenca CO(S)MIC, tallers juvenils amb professors de la Joso i l’Escola Massana

Seran vuit sessions gratuïtes a la Biblioteca les Roquetes-Rafael Juncadella

Avui dimarts és el darrer dia per apuntar-se al cicle CO(S)MIC, un taller gratuït per aprendre a escriure, dissenyar i dibuixar còmics de la mà de professors de dues de les millors escoles de la ciutat: la Massana i l’Escola de Còmic Joso. Darrera d’aquesta iniciativa hi trobem, a més de les dues escoles artístiques, la Fundació Pare Manel, l’editorial Norma, l’IGOP i l’Ateneu de Fabricació del Parc Tecnològic.

Està pensat per a joves aficionats, i el programa està dissenyat perquè es pugui partir des de zero. Les diferents sessions serviran per fer un còmic al mateix temps que es van aprenent les tècniques, des del guió o el dibuix a la impressió amb RISO. A la priemra sessió, aquest dijous a les 18h, es convidarà els participants a investigar i inspirar-se en els llocs, vida i herois de l’entorn per construir les accions i les escenes de forma sòlida.

Per apuntar-se, es pot trucar al telèfon 93 276 87 85 o escriure un missatge al correu electrònic b.barcelona.lr@diba.cat

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies