Torre Baró estrenarà transformador elèctric el 22 de novembre

La nova estació ha d’evitar talls de llum com els que es van produir l’any passat

Els veïns de Torre Baró van veure ahir com s’instal·lava el que serà el transformador que donarà servei al barri. Va ser una de les grans reivindicacions del veïnat de la zona, que els darrers anys i en especial l’any passat, ha viscut talls i avaries elèctriques ocasionades per sobrecàrregues. Els veïns ho atribuïen sobretot al mal estat de la xarxa al barri, amb cables aeris antics i un transformador aeri que consideraven obsolet. A més, es donava el cas de connexions irregulars a la xarxa que suposaven una pressió superior a la prevista. Després de diverses mobilitzacions i que els talls es reproduïssin a altres zones de Barcelona, l’Ajuntament es va reunir amb l’empresa elèctrica Endesa i van arribar a un acord per renovar i modernitzar aquelles instal·lacions que ho requerissin.

És per això que ara s’ha instal·lat un transformador nou i durant els darrers mesos s’han obert rasses a diversos carrers per ubicar-hi un cablejat nou i soterrat, una altra de les peticions veïnals. Un cop instal·lat el tranformador, ara els veïns han d’esperar fins al 22 de novembre perquè els tècnics ultimin i facin el canvi de les línies d’una estació a la nova. Es tracta d’una insta·lació nova i més potent i, per tant, no es preveu que hi hagi talls aquest hivern.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies