Nou Barris estrena un fòrum per analitzar les claus de la recuperació econòmica post-pandèmia

Referents del sector econòmic es trobaran avui a la Casa de l’Aigua per buscar solucions a la crisi

La Casa de l’Aigua de la Trinitat Nova acull avui la primera edició del “Fòrum Nou Barris: Economia per a la recuperació”, unes jornades que, a través de les aportacions i reflexions de referents del món ecònomic, pretenen analitzar i identificar quines poden ser les claus per reactivar l’economia i deixar enrere la crisi ocasionada pels confinaments i restriccions de la covid-19.

L’Ajuntament ha apostat per Nou Barris com a seu d’aquest debat, amb la creença que, tot i els indicadors que el situen entre els nivells socioeconòmics més baixos de la ciutat,  el “districte és ple de talent però hi falten oportunitats”.

El primer “Fòrum Nou Barris” debatrà sobre com han de ser les polítiques econòmiques del present i del futur més immediat, amb l’objectiu final d’accelerar la recuperació econòmica de la ciutat i del país després de la pandèmia de la covid-19. La jormada es dividirà en dues sessions. Al matí el fòrum començarà a les 9.30 h amb la inauguració a càrrec del ti primer Tinent d’Alcalde, Jaume Collboni, i Carles Cabrera, director general de l’Institut Cerdà. A continuació, una taula rodona analitzarà l’economia després de la pandèmia, amb Enrique Ruiz Domènec, historiador i acadèmic; Manel Pérez, responsable de la secció d’economia de La Vanguardia; Mar Alarcón, CEO de Social Car i vicepresidenta de Foment del Treball; Jordi Alberich, economista i vicepresident del Think Tank de Foment del Treball; Joan Guàrdia, rector de la UB; Agustí Sala, cap d’economia d’El Periódico; i Eva Menor, presidenta de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona.

A la tarda, la segona taula se centrarà en els factors clau per impulsar la recuperació econòmica. Comptarà amb la presència d’Ernest Quingles, vicepresident de Foment del Treball i CEO d’Epson Europe; d’Antonio Cañete, president de PIMEC; Javier Faus, president del Cercle d’Economia; Mònica Roca, presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona; i Carlos Puig de Travy, degà electe del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies