En marxa les obres per instal·lar obres mecàniques a Ciutat Meridiana

El projecte també millorarà la urbanització al voltant dels blocs de la part baixa del carrer de les Agudes

Després d’anys de reivindicació i espera, els veïns de la part baixa del carrer de les Agudes ja viuen entre les obres d’instal·lació d’escales mecàniques. N’hi haurà cinc trams que pujaran des del darrer bloc, just al límit amb Montcada i Reixac, i el carrer de les Agudes, on el veïnat podrà connectar amb les escales mecàniques i rampes de la fase 1, que els porta a la zona del metro i les botigues. Aquesta fase 2, doncs, millorarà la mobilitat, l’accessibilitat i la connectivitat del veïnat.

Com ja ha passat a la fase 1, les obres també transformaran l’entorn. Es renovaran els serveis com ara l’enllumenat o el clavegueram. També es reurbanitzaran els espais entre els edificis i els jardins. A més, es dissenyen nous itineraris accessibles, que inclouran els passatges d’accés als habitatges.

Tot plegat està pressupostat per 3,5 milions d’euros i l’actuació, que s’emmarca en el Pla de barris de la Zona Nord, està previst que els treballs acabin l’octubre de 2022.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies