Dijous, maig 23, 2024
Les RoquetesSocietat

Un incendi torna a cremar Collserola prop de les Roquetes

El foc va afectar una hectàrea i mitja de matolls

Aquest dissabte al matí van saltar de nou les alarmes per un incendi prop de les Roquetes, a la carrretera Alta de les Roquetes. Es van mobilitzar vuit dotacions de bombers per tal d’apagar un foc que ha cremat una hectàrea i mitja de terreny i matolls. Tot plegat en col·laboració amb la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra, que es van encarregar de tallar el trànsit a la carretera Alta de les Roquetes i desallotjar les persones que eren al mirador.

Tot això al mateix temps que diversos mitjans es feien ressò de la petició de cinc anys i un dia de presó que demana la fiscalia per a l’acusat de provocar alguns dels incendis que es van viure a la serra aquesta primavera i estiu. L’home, que és a presó provisional sense fiança, s’enfronta a un delicte d’incendi forestal continua i, a banda, a una multa de 540 euros.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies