El Centre Cruïlla es manifesta per la gratuïtat de la formació a la seva escola de cuina

Volen una solució per a un error administratiu de l’entitat que ha deixat sense subvenció el projecte 

El Centre Cruïlla ha fet una crida a concentrar-se avui davant el Consorci d’Educació per reclamar una solució  a un error administratiu que els deixa enguany sense una subvenció ben necessària per als seus cursos d’inserció laboral de cuina.  Amb l’esclat de la pandèmia i el confinament, el Centre Cruïlla va decidir fer un pas més endavant i aconseguir el reconeixement de centre de Formació Professional per als seus cursos PFI de cuina al restaurant escola Cruïlla al Punt,situat a la plaça dels Eucaliptus, de Torre Baró. Van iniciar els tràmits amb la idea de poder optar a una subvenció que evités els alumnes afrontar unes despeses que poden fer enrere alguns dels candidats. El problema, però, és que en paral·lel els gestors del PES Cruïlla – Salesians Sant Jordi  va iniciar un procés per canviar el nom de l’entitat. Una qüestió que no van tenir en compte a l’hora d’inciar el procés amb el Consorci d’Educació i que ara els suposa que l’aprovació del reconeixement de la formació professional du el nom i el NIF anterior, no l’actualitzat.  A termes pràctics, aquest error de previsió en fer la burocràcia es tradueix en què ara per ara ja no tenen el reconeixement de FP i tampoc poden optar a la subvenció que, a més de reduir les càrregues econòmiques dels estudiants, també ho faria a l’entitat, que actualment cobreix part de les despeses. Amb la subvenció, afirmen, tindrien més recursos per millorar els cursos.

Des de Cruïlla s’ha intentat buscar una solució que els eviti tornar a reiniciar el procés. Fins ara no s’ha aconseguit i per això han convocat a tota la seva família i col·laboradors a concentrar-se primer a la plaça dels Eucaliptus, davant el restaurant escola Cruïlla al Punt, a les 10h del matí i després, a les 12h  a la plaça d’Urquinaona, davant el Consorci d’Educació. Allà tenen previst llegir un manifest i repartir galetes amb l’explicació de la sitaució i les seves reivindicacions.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies