Jocs i espectacles per commemorar el Dia dels Drets de la Infància

Equipaments i entitats celebren una jornada per reivindicar els drets dels més petits

El 20 de novembre està lligat al Dia Universal de la Infància, com a jornada dedicada al reconeixement dels drets a la salut, a l’educació, a la protecció i a la millora de qualitat de vida dels més petits, amb independència del lloc del món on hagin nascut. En aquesta línia avui té lloc diversos actes per recordar que els nens i nenes són el col·lectiu més vulnerable i que pateix més les crisis i els problemes de l’entorn. A Nou Barris tenim les següents activitats programades per a avui:

-Casal de Barri Prosperitat

11h Xocolatada i jocs

12h Espectacle teatral ‘Contes i mites irlandesos i celtes’, basat en les llegendes i personatges fantàstics d’Irlanda i altres països celtes. Organitza: Coordinadora Infantil de la Prospe

-Centre cívic Can Basté

18h Familiarts: contacontes ‘Els drets dels infants’. A càrrec d’Els contes d’en Momo
Amb l’ajuda del Momo, la Malika i la cigonya Mandri, viatjarem a través de diferents continents i països on ens explicaran petites històries que ens ajudaran a conèixer quins són els drets dels infants. Espectacle recomanat per a infants a partir de 4 anys amb l’acompanyament d’un adult. Activitat gratuïta amb aforament limitat, no cal reserva prèvia

-Centre cívic Zona Nord

19h Barcelona Districte Cultural: teatre ‘Serà el nostre secret’. A càrrec de Sala La Planeta. Una de cada cinc persones a Catalunya ha patit algun tipus de violència sexual durant la seva infància. Aquesta obra, construïda a partir del testimoni de víctimes supervivents ja adultes, vol posar sota el focus
les seqüeles que un abús durant la infantesa, el moment en què ens formem com a persones, deixen en un adult, i com aquest en viu les conseqüències després d’haver-ho tingut enterrat en l’oblit durant anys.

Col·loqui postfunció a càrrec de Mònica Algueró, presidenta de la Secció de Psicologia de la Intervenció Social, i vocal de la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.
Postfunció amb la col·laboració del COPC, Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

Públic general. Durada: 75 minuts. Entrada gratuïta.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies