Patinatge per a tothom a la nova pista del Campillo de la Virgen

L’activitat, gratuïta, està organitzada pel Servei de dinamització i mediació de la zona esportiva Zona Nord

Recentment el barri de Torre Baró ha inaugurat de forma oficial la nova pista esportiva del Campillo de la Virgen. Es tracta d’una canxa dotada de porteries i canastes sota una gran pèrgola que vol esdevenir un punt de trobada esportiu sobretot per als joves de la zona. Per això l’Ajuntament ha impulsat un servei de dinamització amb educadors socials que treballen en crear equips de bàsquet i de futbol sala. Avui el Campillo de la Virgen estrena una nova proposta amb el nom de ‘Patinem juntes’. Una invitació oberta a tots els veïns i veïnes per patinar -independetment del nivell- sobre el paviment de la pista de 10 a 12h del matí. Es tracta d’una activitat gratuïta.

I no serà la darrera de les propostes esportives, ja que per al diumenge 19 de desembre està previst un campionat de tennis taula per a majors de 13 anys, S’han obert les inscripcions per participar, a través del correu electrònic dinamitzacio.zezn@incoop.cat o del Whastapp 623 233 199. La competició es durà a terme entre les 10.30 i les 13.30h.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies